Αλαφούζος: “Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο”

 Αλαφούζος: “Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο”

«Βέλη» του Γιάννη Αλαφούζου για το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο πλαίσιο των δηλώσεων του για την έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού χαρακτήρισε τεράστιο το πρόβλημα, αναρωτήθηκε εάν υπάρχει διάθεση από την Κυβέρνηση να την αντιμετωπίσει.

«Υπάρχει μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βλέπουμε καθημερινά, αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση και δεν ξέρω και εάν είναι διατεθειμένη, εάν θέλει να την αντιμετωπίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Την δυσαρέσκειά μας την έχουμε εκφράσει πολλές φορές. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόσουν, αντί να τους αγνοούν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;»

Στην αρχή της τοποθέτησής του ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αναφερθεί στην έναρξη των εργασιών για το γήπεδο…

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ήταν τα λόγια του.