Βοτανικός: Παρουσία κυβέρνησης, Αλαφούζου, και Μπακογιάννη η έναρξη των πρόδρομων εργασιών την Πέμπτη

 Βοτανικός: Παρουσία κυβέρνησης, Αλαφούζου, και Μπακογιάννη η έναρξη των πρόδρομων εργασιών την Πέμπτη

Στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, με τον Κώστα Μπακογιάννη να ενημερώνει τόσο την κυβέρνηση όσο και τους Αλαφούζο – Μαλακατέ για την πορεία του έργου.

Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου ο Δήμος Αθηναίων, την Πέμπτη ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Το χώρο του εργοταξίου θα επισκεφθούν, στις 12.30, οι Υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης όπου θα ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τις εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης θα γίνουν δηλώσεις από τους αρμόδιους φορείς, ενώ εικόνες από την επιθεώρηση στον χώρο θα μεταδοθούν μέσω live steaming από το επίσημο κανάλι του Κώστα Μπακογιάννη στο Youtube.

Σχετικά Άρθρα