Σπίρτζης: Μας προκαλεί ανασφάλεια το “Νόμος και Τάξη” των Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου

 Σπίρτζης: Μας προκαλεί ανασφάλεια το “Νόμος και Τάξη” των Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου

«Το επιτελικό έργο του Νόμου και της Τάξης του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου προκαλεί ανασφάλεια σε όλους μας», τονίζει με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρώντας έναν απολογισμό του «επιτελικού κράτους» από χθες το βράδυ αναφέρει ότι μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, «αστυνομικός πυροβολεί στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου είχαν συγκεντρωθεί κουκουλοφόροι, τρεις τραυματίες στη Βούλα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα, δύο τραυματίες στο Παλαιό Φάληρο, από πυροβολισμούς, δύο τραυματίες στην Αργυρούπολη, από επίθεση με μαχαίρι»

«Όπως “αληθώς” υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης το 2019 και επιβεβαιώνει καθημερινά ο κ. Θεοδωρικάκος: “Ασφάλεια για όλους. Ασφάλεια παντού”», σχολιάζει ο Χρήστος Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι «το επιτελικό έργο του Νόμου και της Τάξης» της κυβέρνησης Μητσοτάκη «ευτυχώς, ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη

«Απολογισμός επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, “Νόμου και Τάξη” από χθες το βράδυ:

  • αστυνομικός πυροβολεί στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου είχαν συγκεντρωθεί κουκουλοφόροι,
  • τρεις τραυματίες στη Βούλα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα,
  • δύο τραυματίες στο Παλαιό Φάληρο, από πυροβολισμούς,
  • δύο τραυματίες στην Αργυρούπολη, από επίθεση με μαχαίρι.

Όπως “αληθώς” υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης το 2019 και επιβεβαιώνει καθημερινά ο κ. Θεοδωρικάκος: “Ασφάλεια για όλους. Ασφάλεια παντού”.

Συγχαρητήρια!

Το επιτελικό έργο του Νόμου και της Τάξης του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου, που προκαλεί ανασφάλεια σε όλους μας, σε κάθε γωνιά της χώρας, ΕΥΤΥΧΩΣ, ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου».

Σχετικά Άρθρα