Πρώην παίκτρια του The Voice για ραδιοφωνικό παραγωγό: “Με πήγε στο ξενοδοχείο”

 Πρώην παίκτρια του The Voice για ραδιοφωνικό παραγωγό: “Με πήγε στο ξενοδοχείο”

Χρόνια μετά την εμφάνισή της στον πρώτο κύκλο του The Voice, η Αλεξία Χιώτη κατήγγειλε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε από πασίγνωστο μουσικό παραγωγό.

«Έχω ταραχτεί και μόνο που το σκέφτομαι. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, που συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη.

Τώρα που πέρασε ο καιρός, έχω αποδεχθεί σιγά – σιγά το τι συνέβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά για μία γυναίκα, που είναι μόνη της, να προσπαθεί να κυνηγάει το όνειρό της και να εκμεταλλεύεται οποιοσδήποτε έχει εξουσία, για λίγη ικανοποίηση. Δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Ειδικά όταν έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει «δεν σε θέλω»».

Η σεξουαλική παρενόχληση και οι απειλές

«Η γνωριμία μας (σ.σ. με τον πασίγνωστο μουσικό παραγωγό) ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, εξαιρετική συνεργασία. Είχαμε βάλει πλάνα να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Μέχρι που ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται αρκετά χυδαία και βίαια.

Ήταν επιθετικός σε σημείο που κατέληξα άθελά μου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Θα μου πεις τώρα «πόσο χαζή μπορεί να είσαι». Κι όμως είμαι. Καταγόμενη από το Άργος, κινούμαι μόνο με τρένα, δεν οδηγώ στην Αθήνα και δεν ξέρω τους δρόμους.

Τον ρώτησα λοιπόν που πηγαίναμε και μου απάντησε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο. Του είπα «σοβαρά μιλάς; Θα σου δώσω εγώ τέτοιο δικαίωμα;», άνοιξα την πόρτα και έφυγα.

Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και του είπα «μην με αγγίζεις, πάρε τα χέρια σου από πάνω μου». Βγαίνοντας από το αμάξι, δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο, αλλιώς θα το είχα καταγγείλει στο πρώτο Αστυνομικό Τμήμα.

Ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι να κάνω, να ουρλιάξω, να κλάψω. Με παρακαλούσε και μου έλεγε «κάνε μου τη χάρη»».

«Μετά έγινε ακόμα χειρότερο»

Η Αλεξία Χιώτη αποκάλυψε πως δεν αισθανόταν πως είχε την ανάγκη να φοβάται γιατί ήταν συνεργάτης της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και γνωστός της οικογένειάς της.

«Είχα την πεποίθηση πως εφόσον γνωρίζει τον πατέρα μου, δεν θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά από αυτό έγινε ακόμα χειρότερο. Έβρισκε συνέχεια αφορμές να με παίρνει τηλέφωνο για δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλεξία Χιώτη.

Μέχρι που, όπως ανέφερε, σταμάτησαν να παίζουν τα τραγούδια της εντελώς από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. «Δεν μπορεί να ακυρώνεις έναν καλλιτέχνη γιατί απλά δεν ενέδωσε. Αυτό ήταν πολύ άτιμο.

Είχαμε κανονίσει να κάνουμε μία εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή, ήμουν στη σκαλέτα. Ξαφνικά έγραψαν όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και δεν έγραψα εγώ. Και είναι σαν να μου λέει με ένα ύφος «κοίτα τι έχασες».

Μετά ξεκίνησαν οι απειλές φυσικά. Να μου λέει ότι δεν θα σε παίξω στα ραδιόφωνα, δεν θα σε βγάλω στην τηλεόραση ή θα σταματήσω να σε προωθώ. Ο πατέρας μου τα ακούει για πρώτη φορά γιατί δεν τα ξέρει όλα. Τον προστάτευσα. Δεν θα κάνω φονιά τον πατέρα μου για ένα σκουπίδι», υπογράμμισε η Αλεξία Χιώτη.

Σχετικά Άρθρα