Άφαντος ο 34χρονος μητροκτόνος – Τι αναφέρει το σημείωμα – Γιατί οι αρχές δεν αποκλείουν την αυτοκτονία

 Άφαντος ο 34χρονος μητροκτόνος – Τι αναφέρει το σημείωμα – Γιατί οι αρχές δεν αποκλείουν την αυτοκτονία

Ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, παραμένει άφαντος. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης (4/4) σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είναι αυτός που τη σκότωσε. Αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με την 71χρονη μητέρα του. Ερευνάται αν το όπλο σχετίζεται με την δολοφονία ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 34χρονου σημείωμα, στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Τρίτης (4/4), στο ιδιόχειρο σημείωμα, ο 34χρονος δράστης φέρεται να ομολογεί και να εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επικαλείται τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε η μητέρα του, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα του σε τροχαίο, ενώ φαίνεται να υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα.

Σημειώνεται ότι αν και έχουν εκφραστεί φόβοι για πιθανή αυτοκτονία του δράστη μετά το συμβάν, οι τοπικές Αρχές παραμένουν σε εργήγορση καθώς φαίνεται να πιστεύουν ότι περιμένει να περάσει το Αυτόφωρο και να παραδοθεί σήμερα, Τετάρτη (5/4), το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα