Ζωή Ρούσσου: Επιλαχούσα βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ κατά Μητσοτάκη – “Ο κόσμος θα τον τιμωρήσει”

 Ζωή Ρούσσου: Επιλαχούσα βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ κατά Μητσοτάκη – “Ο κόσμος θα τον τιμωρήσει”

Σε μια απρόσμενη ταυτόχρονα οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε στέλεχος και πρώτη επιλαχούσα στην Ά Πειραιά της ΝΔ, “ρίχνοντας” τα βέλη της κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της “παρέας” του.

Μάλιστα, την ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την συνόδευσε με μια φωτογραφία με τον Αντώνη Σαμάρα.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό, θα τον τιμωρήσει όσο και αν δε μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτηση του και ορθά θα το κάνει», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ζωή Ρούσσου, ενώ αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι συνοδεύει την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της ίδιας με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η Ζωή Ρούσσου είχε κατέλθει στις εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και έλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στους επιλαχόντες, με τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη, να εκλέγεται τελικά βουλευτής λαμβάνοντας μόλις 389 περισσότερες ψήφους.

Η ανάρτηση της Ζωής Ρούσσου:

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ως γνήσιο παιδί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της δεξιάς παράταξης έχοντας κάνει αγώνες για αυτή, έχω την πολιτική άποψη ότι πρέπει άμεσα ο Kyriakos Mitsotakis και η παρέα του να τιμωρηθεί ! Επέλεξε την πολιτική του ατομισμού και της έπαρσης και στα δύσκολα πάντα φταίνε οι άλλοι που δεν τον ενημέρωναν και ποτέ αυτός. Αυτός όμως ήταν που επέλεγε τους συνεργάτες του. Αφού επέλεξε συνεργάτες και υπουργούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην ψηφίσει κανείς τελικά το γνήσιο ΠΑΣΟΚ, αφού τα στελέχη του έχουν ικανότητες σύμφωνα με τον Κούλη και να ψηφίσει τη ΝΔ που ο Κυριάκος την κατάντησε υβρίδιο του ΠΑΣΟΚ;;;; Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός της μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις όσο κανένας άλλος στο παρελθόν και δεν έχει άδικο ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό, θα τον τιμωρήσει όσο και αν δεν μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτηση του και ορθά θα το κάνει. Και μη φοβάστε ότι θα έρθει ο Τσίπρας, δεν θα κυβερνήσει….

Και όλα αυτά μπορώ να τα εκφράζω ελεύθερα γιατί ποτέ δεν ζήτησα ούτε μια θέση πολιτική παρά τους αγώνες που έκανα, γιατί επέλεξα να πολιτεύομαι χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς εξαρτήσεις ώστε να μπορώ να αφουγκράζομαι τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και να προσπαθώ να λύσω τα πρόβλημα τους με προτάσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον!

Σχετικά Άρθρα