Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Τα φαβορί για μία θέση

 Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Τα φαβορί για μία θέση

«Επτασφράγιστο» μυστικό παραμένουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων, τα οποία συνήθως ανακοινώνονται την τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει καταλήξει σε αρκετά από τα ονόματα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Έτσι ισχυρό φαβορί για την πρώτη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Δουδωνής, γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος. Ο «στρατηγός» του Νίκου Ανδρουλάκη είναι διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενώ διδάσκει και Συνταγματικό, Κοινοβουλευτικό Δίκαιο και Δίκαιο Πολιτικών Κομμάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου.

Τα υπόλοιπα φαβορί για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήρης Μάντζος, αλλά και η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε πολύ ψηλά στη σειρά κατάταξης των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ενώ εκπροσωπεί παράλληλα και τον απόδημο ελληνισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται ως απόδημη σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Τέλος και ο Γρηγόρης Λαμπράκης γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, αναμένεται να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα