Μεγάλα κέρδη μοίρασαν τη Δευτέρα οι ελληνικές ιπποδρομίες (vid)

 Μεγάλα κέρδη μοίρασαν τη Δευτέρα οι ελληνικές ιπποδρομίες (vid)

Αήττητος παρέμεινε ο ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE)

Δύο νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 10.544 ευρώ και ένας τυχερός στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ 7.916 ευρώ.

Δυνατές μάχες και σημαντικά κέρδη σε πλήθος νικητών επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα στο ελληνικό πρόγραμμα βρέθηκαν:

  • 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 10.544,62 ευρώ
  • 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 που κέρδισαν από 2.379,53 ευρώ
  • 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 6ης ιπποδρομίας που κέρδισε 7.916,62 ευρώ
  • 3 νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο της 5ης ιπποδρομίας που κέρδισαν από 2.121 ευρώ
  • 6 νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο της 6ης ιπποδρομίας που κέρδισαν από 1.307.50 ευρώ
  • 2 νικητές στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 6ης ιπποδρομίας που κέρδισαν από 1.472,53 ευρώ και ένας ακόμη νικητής που κέρδισε 2.945,06 ευρώ

Εντυπωσιακή επικράτηση του ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ στην 1η ιπποδρομία

Το ελληνικό πρόγραμμα άνοιξε με τον 3ετή ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE), ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και προπόνησης Χάρη Χαραλάμπους, να παραμένει αήττητος καθώς πέτυχε την 3η του νίκη σε ισάριθμες συμμετοχές. Τον νεαρό καθαρόαιμο οδήγησε στην επιτυχία ο κορυφαίος Κύπριος αναβάτης, Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Στην τελευταία ελληνική ιπποδρομία ο 6ετής εκπρόσωπος των Vasiliou Stables, ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ (IRE) επανέλαβε την επιτυχημένη εμφάνιση που έκανε στην τελευταία του συμμετοχή και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά, ο ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ (IRE) επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 1:56:24 στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων. Για τον τρόφιμο του προπονητή Νίκο Καλογερόπουλο, αυτή ήταν η 7η νίκη της καριέρας του.

Δύο νίκες σημείωσε ο προπονητής Γιάννης Μυκονιάτης ενώ από μία οι Χάρης Χαραλάμπους, Ιγνάτιος Θεολόγου και Νίκος Καλογερόπουλος. Από πλευράς αναβατών από μία νίκη σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Κώστας Αττίκος, Κώστας Μαστοράκης, Χρήστος Μπαμπανιώτης και Γιώργος Μερσινιάς.

Σχετικά Άρθρα