Κολωνός: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου – Ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την 12χρονη

 Κολωνός: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου – Ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την 12χρονη

Η σοβαρή καταγγελία πως το 12χρονο κορίτσι από το Κολωνό, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας, το τελευταίο διάστημα δέχεται προσπάθειες εκφοβισμού για να μην κατονομάσει και άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν, ενώ χθες έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα, στο σπίτι της θείας του που κατοικεί εκτός Αθηνών, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια την προστασία των ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της στην Εισαγγελία Ανηλίκων όπου κατοικεί το κοριτσάκι το τελευταίο διάστημα, ζητάει την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού.

Νωρίτερα, για το ζήτημα της επίθεσης με μαχαίρι στη 12χρονη, εξέδωσε ανακοίνωση το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές ώστε να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά ενώ τόνιζε πως το σπίτι δε φυλασσόταν μόνιμα διότι δεν είχε υποβληθεί αίτημα από τις αρμόδιες αρχές.

Σε κάθε περίπτωση και οι δικηγόροι της ανήλικης αναμένεται να υποβάλουν αίτημα για τη φύλαξη του σπιτιού στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

Σχετικά Άρθρα