Φρίκη στην Φλόριντα: Αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα – Το πέταξε ο πατέρας του

 Φρίκη στην Φλόριντα: Αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα – Το πέταξε ο πατέρας του

Νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα βρέθηκε ένα μικρό αγόρι που αγνοούνταν στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί φαίνεται να το οδηγήσε στο σημείο ο πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία του γιου του και της μητέρας του. 

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», ανέφερε για τον 21χρονο πατέρα του αγοριού, Τόμας Μόσλεί, η δικαστική εκπρόσωπος Σάρα Μόλο.

Φλόριντα: Δίχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα-1
Ο μικρός Τάιλεν. Φωτ: St. Petersburg Police Department

Ο Μόσλει φέρεται να πέταξε τον δίχρονο γιο του, Τάιλεν, στη λίμνη, προκαλώντας του «θανάσιμα τραύματα», σύμφωνα με μια από τις ένορκες καταθέσεις.

Σημειώνεται πως νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρή η μητέρα του αγοριού στο διαμέρισμά της. Η 20χρονη Πάσαν Τζεφέρι είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. 

Όπως αναφέρει το CNN, το βράδυ προτού βρεθεί νεκρή η Τζεφέρι, ο Μόσλει φέρεται να πήγε στο σπίτι της μητέρας του έχοντας σοβαρα τραύματα στα δύο χέρια του. Τα τραύματα προκλήθηκαν από πτώση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι. Ο ίδιος εισήχθη σε νοσοκομείο.

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλει», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

Ο δίχρονος δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού. Την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε λίγα μίλια μακριά από το σημείο όπου η Τζεφέρι βρέθηκε νεκρή, με «κάτι» στο στόμα του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί πυροβόλησαν προς το στο ερπετό και αυτό άφησε ό,τι είχε στο στόμα του. Τότε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για το σώμα του μικρού Τάιλεν, το οποίο ήταν άθικτο. Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία.

Πηγή: CNN

Σχετικά Άρθρα