“Φέρε τα λεφτά αλλιώς θα σας σφάξω, έχω και όπλο”

 “Φέρε τα λεφτά αλλιώς θα σας σφάξω, έχω και όπλο”

Νυχτοκάματο του τρόμου στη Θεσσαλονίκη για υπαλλήλους σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στην Άνω Πόλη.

«Φέρτε γρήγορα τα λεφτά γιατί θα βγάλω και όπλο» είπε ο δράστης σε έναν από τους δυο υπαλλήλους που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισέβαλε στο κατάστημα ψιλικών στη συμβολή των οδών Γραβιάς με Βενιζέλου και υπό την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει από τον υπάλληλο το ποσό των 1.500 ευρώ και σακούλες με τσιγάρα με αξία που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στο TheOpinion ο υπάλληλος που έζησε τον τρόμο, «ο δράστης μπούκαρε και μας απείλησε με ένα μαχαίρι κουζίνας. Μιλούσε σπαστά ελληνικά. Πελάτης που ήταν έξω από το μαγαζί είδε το νόημα που του έκανα και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία. Είχε και συνεργό που τον περίμενε από έξω στο αυτοκίνητο με καλυμμένες τις πινακίδες και τη μηχανή αναμμένη».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης επιχείρησε να πάρει τον χρυσό σταυρό που φορούσε ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Οι δυο δράστες αφού άρπαξαν τη λεία χιλιάδων ευρώ εξαφανίστηκαν με το όχημα που διέθεταν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε εξέλιξη είναι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τους.

Σχετικά Άρθρα