Έξι ελληνικά ονόματα στην Λίστα Forbes 2023 με τους Κροίσους του πλανήτη – Πρώτη η Μαρία Αγγελικούση στους πλουσιότερους ΄Ελληνες

 Έξι ελληνικά ονόματα στην Λίστα Forbes 2023 με τους Κροίσους του πλανήτη – Πρώτη η Μαρία Αγγελικούση στους πλουσιότερους ΄Ελληνες

Έξι ελληνικά ονόματα στην ετήσια λίστα Forbes με τους πλουσιότερους στον πλανήτη για το 2023. Ξεχωρίζει το όνομα της Μαρίας Αγγελικούση, η οποία σε ηλικία μόλις 41 ετών κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στη λίστα, κατέχοντας την 455η θέση στην παγκόσμια κατάταξη με περιουσία ύψους 5,6 δισ. δολ. και την πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων κροίσων

Ακολουθεί, στη δεύτερη θέση ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, ο οποίος βρίσκεται στην 905η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με περιουσία 3,2 δισ. δολαρίων.

Στην τρίτη θέση – όσον αφορά στους Έλληνες της λίστας – βρίσκεται ο Φίλιππος Νιάρχος, ο οποίος με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια καταλαμβάνει την 1.067η θέση.

Ακολουθούν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η οικογένεια του από την 1.575η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με περιουσία 1,9 δισ. δολαρίων.

Στη λίστα φιγουράρει και η Μαριάννα Λάτση με την οικογένειά της. Πρόκειται για την πέμπτη ελληνική «εκπροσώπηση» στη λίστα, από την 1.804η θέση με περιουσία 1,6 δισ. δολαρίων.

Η ελληνική παρουσία στη φετινή λίστα του Forbes ολοκληρώνεται από τον Σπύρο Λάτση και την οικογένειά του, που φιγουράρουν στη 1.905η θέση με περιουσία 1,5 δισ. δολαρίων.

Σχετικά Άρθρα