Ξυλοδαρμός 15χρονης στον Εύοσμο – Της έκαψαν τα μαλλιά και έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα της

 Ξυλοδαρμός 15χρονης στον Εύοσμο – Της έκαψαν τα μαλλιά και έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα της

Εξελίξεις στην υπόθεση bullying και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε μία 15χρονη μαθήτρια από συνομήλικες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 15χρονης Θανάσης Χατζάκος μιλώντας στο OPEN για την υπόθεση έχει ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση όσον αφορά τα αδικήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, εξύβρισης, απειλής και σωματικών.

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζάκος, ανέφερε ότι η 15χρονη βρίσκεται σε άθλια ψυχική κατάσταση. Έχει επιστρέψει στο σχολείο και με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου η οποία σε καθημερινή βάση βρίσκεται δίπλα στο παιδί για να μπορέσει να βρει την καθημερινότητά του και να επιστρέψει στα μαθήματά του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου ο κ. Χατζάκος ανέφερε ότι η προκαταρκτική περιλαμβάνει και την παράβαση καθήκοντος για το σχολείο. «Αυτή η προκαταρκτική είναι και για παράβαση καθήκοντος, γιατί είχε γίνει καταγγελία προς το σχολείο αλλά δεν έγιναν τα πρέποντα αυτά που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ανήλικη δέχεται τέτοιου είδους επίθεση και πως στο παρελθόν έχουν ξανασυμβεί παρόμοια περιστατικά τα οποία περιλάμβαναν κάψιμο μαλλιών, απορρίμματα που έβαζα στην τσάντα της 15χρονης αλλά και λεκτικό bullying.

Κλείνοντας ο κ. Χατζάκος ανέφερε ότι οι γονείς τα είχαν καταγγείλει όλα αυτά αλλά δεν έγιναν τα πρέποντα και για το λόγο αυτό φτάσανε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Σχετικά Άρθρα