Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και λεωφορεία

 Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και λεωφορεία

Στάση εργασίας σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου με τα λεωφορεία όσο και τα τρόλεϊ να μένουν ακινητοποιημένα από τις 11:00 έως τις 16:00 στο πλαίσιο απεργιακής κινητοποίησης των εργαζόμενων στον ΟΣΥ. Οι εργαζόμενοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκείνη την ημέρα, στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Τεχνικών & Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται: «Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας Ασφαλείς Δημόσιες Μαζικές Μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ. Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή έχει αξία».

Επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά. Ακόμα, τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται, τη Δευτέρα (03/04), να κινηθούν κανονικά.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.