Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

 Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκης, όπου οι ερυθρόλευκοι ενώ βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, τελικά είδαν τους Θεσσαλονικείς να τους ισοφαρίζουν.

Ο Μίτσελ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό καθώς ο Ισπανός τεχνικός παραιτήθηκε και δεν θα βρίσκεται άλλο στον ερυθρόλευκο πάγκο με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Η πίεση προς το πρόσωπο του μετά το 2-2 της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν τέτοια που ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και παραιτήθηκε.

Από το πρωί της Δευτέρας (3/4) το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό, λίγες ώρες αργότερα υπήρξε σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ δήλωσε την παραίτηση του, δύο 24ώρα πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη θητεία του 59χρονου Ισπανού ως προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου το 2022. Τη φετινή σεζόν έχει καθοδηγήσει τους ερυθρόλευκους σε 32 παιχνίδια, με 18 νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνολικά ο Μίτσελ έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 122 παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα