Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

 Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Έβερτον-Τότεναμ απόψε (22:00) με πολλές στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* από το Pamestoixima.gr.

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ ολοκληρώνεται σήμερα (22:00) η 29η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον έχει πάρει τα πάνω της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Σον Ντάις. Σε 7 παιχνίδια μάζεψε 9 βαθμούς και βρίσκεται στη διαχωριστική γραμμή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι. Εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή και χρειάζεται τους βαθμούς. 

Η Τότεναμ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Κέρδιζε με 1-3 τη Σαουθάμπτον, αλλά δέχτηκε 2 γκολ στο τέλος και ισοφαρίστηκε 3-3. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Στον πάγκο θα είναι απόψε και έως το τέλος της σεζόν ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι. Στην 5η θέση υποχώρησε η Τότεναμ μετά τη χτεσινή νίκη της Νιούκαστλ με 2-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα για να παίξει στο Champions League.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» *προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Έβερτον-Τότεναμ.

Η νέα εποχή για το Pamestoixima.gr ξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Δυνατές αναμετρήσεις σήμερα σε Ιταλία και Ισπανία

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και αγώνες από τη Serie A και τη La Liga με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, διεξάγονται τα παιχνίδια Έμπολι-Λέτσε (19:30) και Σασουόλο-Τορίνο (21:45).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική με την αναμέτρηση Βαλένθια-Βαγιεκάνο (22:00).

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr μπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με το Weekly Pass Extreme!*

Σχετικά Άρθρα