Παππάς: Προσβάλλει τους πολίτες το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τα τρένα

 Παππάς: Προσβάλλει τους πολίτες το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τα τρένα

«Επικοινωνιακό σόου που προσβάλλει τους πολίτες» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς, το πρώτο δρομολόγιο της Ηellenic όπου στο τιμόνι του βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως καυστικά σχολιάζει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ «ένα μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων δεν συμβαδίζει με τις εξαγγελίες».

«Ο κ. Γεραπετρίτης επιβιβάστηκε σε τρένο που πάει μέχρι την Καλαμπάκα, αλλά αποβιβάστηκε ακριβώς έξω από την Αθήνα» σημειώνει ο Νίκος Παππάς.

«Δρομολόγια που εξαγγέλθηκαν, όπως του προαστιακού από Θεσσαλονίκη για Λάρισα αλλά και αυτά από Αθήνα για Κιάτο, δεν πραγματοποιούνται» επισημαίνει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών .

«Σταθμοί παραμένουν κλειστοί διότι δεν επαρκούν σταθμάρχες και κλειδούχοι.  Τι κάνει, λοιπόν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ένα επικοινωνιακό σόου που προσβάλλει τους πολίτες. Και ενώ έχει αφήσει τον σιδηρόδρομο σε εγκατάλειψη, συνεχίζει την προσπάθεια συγκάλυψης» υπογραμμίζει καταληκτικά στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Παππάς.

Σχετικά Άρθρα