Κόντρα Γεωργιάδη και Ζαχαριάδη για τα ακίνητα Ραγκούση – Μητσοτάκη και τον Μιθριδάτη

 Κόντρα Γεωργιάδη και Ζαχαριάδη για τα ακίνητα Ραγκούση – Μητσοτάκη και τον Μιθριδάτη

Τα “τσούγκρισαν” για τα καλά στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «εκτιμώ πως το θέμα του κ. Ραγκούση θα έχει και συνέχεια» ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την αίσθηση ότι καλύπτει πλήρως τον κ. Ραγκούση. Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι η στήριξη προς τον κ. Ραγκούση «είναι απόλυτη και κατηγορηματική».

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Ζαχαριάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής ειδησεογραφίας, όπως η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οικονομία και ο πληθωρισμός.

Ερωτηθείς ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το αν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στήριξης της κοινωνίας, απάντησε: «Το πρώτο τρίμηνο του 2023 η ελληνική οικονομία παρουσίασε πρωτοφανή υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και το 2022 έκλεισε τελικά με πρωτοφανή πλεόνασμα για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει την κοινωνική της πολιτική με νέα μέτρα τα οποία αν και όταν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους».

«Αφού η οικονομία πηγαίνει τόσο καλά τα χρήματα των πολιτών να τελειώνουν στα μισά του μήνα και να υποφέρει», διερωτήθηκε ο κ. Ζαχαριάδης ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πρωτοφανή αδράνεια απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις».

Σχετικά Άρθρα