Κηφισιά: Ανήλικοι απείλησαν με μαχαίρι 12χρονο – Τον υποχρέωσαν να βρίζει τον εαυτό του και βιντεοσκοπούσαν

 Κηφισιά: Ανήλικοι απείλησαν με μαχαίρι 12χρονο – Τον υποχρέωσαν να βρίζει τον εαυτό του και βιντεοσκοπούσαν

Η κατάσταση με τη βία μεταξύ ανηλίκων έχει ξεφύγει. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθησαν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κηφισιάς, ένας 14χρονος και ένας 15χρονος, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι πλησίασαν έναν 12χρονο και έναν 14χρονο, στην περιοχή της Κηφισιάς και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο που βρίσκονταν. Αμέσως μετά, όμως, με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 12χρονο και τον ανάγκασαν να πει υβριστικές για τον ίδιο φράσεις, ενώ παράλληλα τον βιντεοσκοπούσαν με κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια τον χτύπησαν στα πλευρά και στο κεφάλι και αποχώρησαν από το σημείο. Αστυνομικοί, που αναζητούσαν τους φερόμενους ως δράστες, τους εντόπισαν στην ίδια περιοχή και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα