Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η συναυλία με το σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό» – Ηχηρό μήνυμα κατά της ιδιωτικοποίησης

 Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η συναυλία με το σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό» – Ηχηρό μήνυμα κατά της ιδιωτικοποίησης

Παρουσία πλήθους κόσμου και τη συμμετοχή γνωστών, αγαπημένων καλλιτεχνών είναι σε εξέλιξη η ανοιχτή συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, με την υποστήριξη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, με στόχο την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.

Με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό», οι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους με τους διοργανωτές και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, στέλνοντας μήνυμα ενάντια σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Στη συμμετοχή του κόσμου έδωσε έμφαση ο πρόεδρος του Σωματειου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ Γιώργος Αρχοντόπουλος, σημειώνοντας ότι «ξεκίνησαν άνθρωποι από την Πιερία, τη Δράμα, τη Λάρισα και ήρθαν στη συναυλία».

https://twitter.com/mera25_gr/status/1642586556346114050

«Να μην γίνει το νερό όπως το ρεύμα ακριβό» σχολίασε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και υποστήριξε ότι «η Ρυθμιστική Αρχή Υδάτων είναι μια ιδιωτικοποίηση όπως και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας». Τη συναυλία άνοιξε η Φωτεινή Βελεσιώτου. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μυστακίδης, το μουσικό σχήμα «Η Πριγκιπέσα» και οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» θα στείλουν από τη σκηνή το δικό τους μήνυμα.

Σχετικά Άρθρα