Μόσχα: Μια 14χρονη έκανε συμβόλαιο θανάτου για τη μητέρα της επειδή τής ζητούσε να χωρίσει από τον φίλο της – Ήταν μπροστά στο φόνο

 Μόσχα: Μια 14χρονη έκανε συμβόλαιο θανάτου για τη μητέρα της επειδή τής ζητούσε να χωρίσει από τον φίλο της – Ήταν μπροστά στο φόνο

Σοκάρει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 38χρονης Anastasia Milosskaya που ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου όταν γύρισε σπίτι.

Ήταν η 14χρονη κόρη της που οργάνωσε το ανατριχιαστικό συμβόλαιο θανάτου επειδή της ζητούσε να χωρίσει τον 15χρονο φίλο της που η Anastasia θεωρούσε ότι αποτελεί κακή επιρροή.

Οι αρχές στη Ρωσία έχουν συλλάβει τη 14χρονη κόρη της με την υποψία ότι οργάνωσε την άγρια δολοφονία της 38χρονης μητέρας της Anastasia Milosskaya.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε πλαστικό. Είχαν πετάξει το πτώμα της σε έναν κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Balashikha ανατολικά της Μόσχας.

Η 14χρονη συνελήφθη μαζί με τον 15χρονο φίλο της που έμενε στο διαμέρισμα της οικογένειας. Η άτυχη Anastasia Milosskaya είχε ζητήσει από τον ανήλικο να φύγει από το σπίτι. Θεωρούσε πως αποτελεί κακή επιρροή για την κόρη της.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι αρχές υποπτεύονται πως η 14χρονη και ο 15χρονος φίλο της πλήρωσαν δύο έφηβους να σκοτώσουν την Anastasia Milosskaya έναντι 350.000 ρουβλίων (3.650 λιρών).

Οι ανήλικοι που θεωρούνται ύποπτοι για το συμβόλαιο θανάτου είναι 14 και 17 ετών. Προφυλακίστηκαν σε κατάστημα κράτησης νέων για ένα μήνα μέχρι να προχωρήσουν οι έρευνες.

Η 14χρονη κόρη της Anastasia Milosskaya και ο 15χρονος φίλος της θεωρείται πως έβαλαν τους δράστες στο σπίτι. Βρίσκονταν εκεί μέχρι η Anastasia να επιστρέψει και ιέγιναν μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της. Οι δράστες άφησαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο διαμέρισμα. Επέστρεψαν μετά από δύο ημέρες για να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Μετέφεραν το πτώμα με ένα αυτοσχέδιο φορείο και το πέταξαν σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων. Το πτώμα βρήκε ένας επιστάτης μέσα στον κάδο το επόμενο πρωί. 

Οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν πως η 14χρονη και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της. Ένα ποσό που ξεπερνούσε τις 30.000 λίρες.

«Τη χτύπησαν και τη στραγγάλισαν. Όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο φίλος του κοριτσιού είπε ότι η κοπέλα δεν ήταν ποτέ στο σπίτι της: «Έλεγε πολλές φορές ότι μισούσε τη μητέρα της. Παρά το γεγονός πως η μητέρα της ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε», σημείωσε φίλος του ανήλικου κοριτσιού.

Η γιαγιά του κοριτσιού δήλωσε ότι η εγγονή της είχε βρεθεί υπό την επιρροή του αγοριού. Ενός 15χρονου που προερχόταν από «μια δύσκολη και προβληματική οικογένεια».

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι το θύμα δούλευε σκληρά για να βελτιώσει τη ζωή της και πάντα φρόντιζε την κόρη της. Η μέγιστη ποινή που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι είναι δέκα χρόνια, αρχικά σε σωφρονιστικό κατάστημα για νέους.