Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της ανήλικης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 43χρονο

 Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της ανήλικης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 43χρονο

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 43χρονο Ιρακινό σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Πέραμα, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και σε βάρος της μητέρας του.

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν πως η μητέρα της ανήλικης διώκεται για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο 43χρονος Ιρακινός οδηγήθηκε χθες Πέμπτη στο εισαγγελέα πρωτοδικών Πειραιά, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύτηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά το ανήλικο. 

Ο 43χρονος Ιρακινός ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη ερχομένη Δευτέρα (3/4) όπου και θα απολογηθεί στον ανακριτή του πρωτοδικείου Πειραιά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της 6χρονης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 και τόνισε: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με μια εξαδέλφη μου. Χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά. Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση».

Πηγή: iefimerida.gr