Θάνατος 33χρονης: Πληροφορίες για τα αποτελέσματα της νεκροψίας – Συνεχίζεται το θρίλερ

 Θάνατος 33χρονης: Πληροφορίες για τα αποτελέσματα της νεκροψίας – Συνεχίζεται το θρίλερ

Η 33χρονη βρέθηκε νεκρή στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βουλαγμένη, το βράδυ της 22ης Μαρτίου προς 23η. Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στη βίλα, αν και από τα πρώτα στοιχεία «μιλούσαν» για παθολογικά αίτια, ωστόσο, δεν μπορούσαν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο πριν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Το σενάριο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Άλλωστε, πηγές αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας με την 33χρονη γνωρίστηκαν σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τα αποτελέσματα της νεκροψίας η 33χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια που παραπέμπουν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, η ποσότητα που είχε καταναλώσει θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αργούν να βγουν.

Η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίον είχαν γνωριστεί στην Ισπανία. Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μία φίλη της, με την οποία πέρασαν τη νύχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου, στο σπίτι του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένεια της 33χρονης, η κοπέλα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνο αλκοόλ.

Η κατάθεση της φίλης της θα ρίξει επιπλέον φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα, οι γονείς της 33χρονης ήρθαν στην Ελλάδα από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της.

Με πληροφορίες απο το iEidiseis

Σχετικά Άρθρα