“Κλειδωμένη” η υποψηφιότητα Καραμανλή στη Σέρρες – Στο Επικρατείας ο Στυλιανίδης

 “Κλειδωμένη” η υποψηφιότητα Καραμανλή στη Σέρρες – Στο Επικρατείας ο Στυλιανίδης

Υποψήφιος στις εκλογές θα είναι ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, καθώς το όνομά του έχει «κλειδώσει» για το ψηφοδέλτιο του νομού Σερρών.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου πλησιάζουν και τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να ετοιμάσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του MEGA, η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, έχει κλειδώσει για τον νομό Σερρών, με τον ίδιο να λέει πως, μετά την τραγωδία των Τεμπών, θα τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του.

Στη Θεσσαλονίκη θα κατέβει υποψήφιος και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέλεξε τη συμπρωτεύουσα έως τη μία μεταξύ των λοιπών, περιφερειακή ενότητα που θα θέσει υποψηφιότητα.

Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας o Χρήστος Στυλιανίδης

Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα βρίσκεται ο τωρινός υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει την έδρα για τους απόδημους Έλληνες.

Στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ εκτός ψηφοδελτίων τέθηκαν οι Μαρία Σπυράκη, Σοφία Νικολάου και Θέμης Χειμάρας.

Σχετικά Άρθρα