Γεωργιάδης για Τέμπη και Μάτι: ” Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αμέσως συγγνώμη. Ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη”

 Γεωργιάδης για Τέμπη και Μάτι: ” Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αμέσως συγγνώμη. Ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη”

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι «ο σεβασμός στα θύματα δεν επιτρέπει εργαλειοποίηση της τραγωδίας στα Τέμπη» καθώς και ότι «ο Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για σόου πάνω στα Τέμπη» όταν «ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το Μάτι.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τοποθέτηση του τελευταίου κατά της διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την τραγωδία στα Τέμπη, τόνισε πως «Ο λαός δεν πάσχει από αμνησία για να μιλά ο κ. Τσίπρας για σόου πάνω στην τραγωδία. Δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την φοβερή τραγωδία στο Μάτι και το σόου που ο ίδιος έστησε το ίδιο βράδυ μπροστά στις κάμερες» και συμπλήρωσε: «Αυτό που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας δείχνει το μέγεθος υποκρισίας του και της προσβολής της μνήμης του λαού».

Αντιπαράθεσε τη στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην τραγωδία των Τεμπών με την αντίστοιχη θέση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην τραγωδία στο Μάτι, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αμέσως συγγνώμη και ο υπουργός του παραιτήθηκε. Ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ενώ οι υπουργοί του τότε και αντί να παραιτηθούν έλεγαν ότι τα έκαναν όλα τέλεια».

Χαρακτήρισε υποκριτική την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε στο Μάτι λέγοντας ότι «ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί το έκρυβε και έδινε σόου»  και πρόσθεσε πως «καθόλου δεν πόνεσαν για τα Τέμπη. Γιατί αν το έκαναν θα ντρέπονταν να ψάχνουν λέξεις για να παράγουν προπαγάνδα. Μόνο ο κ. Τσίπρας το κάνει όπως το έκανε και στο Μάτι».

«Ο καθένας αναλαμβάνει στο μερίδιο που του αναλογεί. Ένας μόνο ισχυρίζεται ότι δεν φταίει. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι μόνοι αμόλυντοι και άσπιλοι», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα