ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Έχει ρημάξει τους Έλληνες στην αισχροκέρδεια και τους λέει και οικονομικά αναλφάβητους

 ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Έχει ρημάξει τους Έλληνες στην αισχροκέρδεια και τους λέει και οικονομικά αναλφάβητους

«Βέλη» του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση «Fund Managers Awards 2022».

Η Κουμουνδούρου δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα είπε για τους… ανεπρόκοπους Αριστερούς, αλλά για το ότι οι Έλληνες, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι το PSI, το ομόλογο, το αμοιβαίο ομόλογο και άλλες βασικές έννοιες της Οικονομίας.

«Δεν προξενεί εντύπωση που ο κ. Γεωργιάδης επανέρχεται στην εμφυλιοπολεμική διχαστική ρητορική χαρακτηρίζοντας τους αριστερούς «απαίσιους, άχρηστους, ανεπρόκοπους και γρουσούζηδες». Αυτός ήταν πάντα, ένας μισαλλόδοξος, διχαστικός ακροδεξιός», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αυτό που ξεπερνάει όμως κάθε όριο είναι ότι αποκάλεσε τους Έλληνες πολίτες οικονομικά αναλφάβητους, που δε καταλαβαίνουν τι τους γίνεται επειδή δεν τον χειροκροτούν που τους έχει ρημάξει με την αισχροκέρδεια. Το ερώτημα είναι σαφές: Η θέση του κ. Γεωργιάδη που προσβάλει μια ολόκληρη κοινωνία είναι η επίσημη θέση της ΝΔ; Συμφωνεί μαζί του ο κ. Μητσοτάκης;»

Σχετικά Άρθρα