Nέος έρωτας για την Σακίρα – Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας

 Nέος έρωτας για την Σακίρα – Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Κολομβιανή σταρ Σακίρα έχει βρει ξανά την αγάπη στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους άνδρα που προφανώς γνώρισε στο Μαϊάμι και ήταν σε επαφή μαζί του εδώ και τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η σούπερ σταρ μετά το διαζύγιό της υπέγραψε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών της με τον πρώην σύντροφό της, και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να μετεγκατασταθεί στο Μαϊάμι από την πρώτη του Απρίλη.

Τα δημοσιεύματα δεν έδιναν περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι ο μυστηριώδης άνδρας δεν ήταν ο πρώην αγαπημένος της, Antonio de la Rua.

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς ο πρώην παίκτης και αρχηγός της Μπαρτσελόνα την απάτησε με την Κλάρα Κία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της El Nacional, ο Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο… φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή, είναι υποστηρίκτρια ενός λογαριασμού στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot» και προωθεί… τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων, σε αντίθεση με τη Σακίρα, που είναι πιο συντηρητική και ενδιαφέρεται για τους οικογενειακούς δεσμούς.

Σχετικά Άρθρα