ΕΠΟ: Φωνές και ύβρεις μέσα στη σύσκεψη για το ποδόσφαιρο

 ΕΠΟ: Φωνές και ύβρεις μέσα στη σύσκεψη για το ποδόσφαιρο

Πολεμικό και άκρως επεισοδιακό το κλίμα στη σύσκεψη των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, σύμφωνα με το sdna.gr.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Β.Μαρινάκης, Κ.Καραπαπάς, την ΑΕΚ οι Δ.Μελισσανίδης, Γ.Κοσμάς, τον ΠΑΟΚ ο Μ.Γκαγκάτσης και διαδικτυακά ο Ι.Σαββίδης, τον Παναθηναϊκό οι Γ.Αλαφούζος, Λ.Μπουτσικάρης τον Βόλο ο Α.Μπέος και τον Άρη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Π.Μπιλίρης. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποχώρησαν οι Αλαφούζος και Μπέος. 

Είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχουν αναφορές για πολύ βαριές εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου, με τα ντεσιμπέλ να χτυπάνε… κόκκινο και τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν με συνεχείς παρεμβάσεις να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Οι κραυγές μάλιστα διαπερνούσαν ακόμα και τους τοίχους κι έφταναν έξω από το σύσκεψη, ενδεικτικές της τεράστιας έντασης που επικρατεί.

Δεν είναι καθόλου τυχαία άλλωστε η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου κατά την αποχώρησή του, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Εύχομαι να μην έχουμε αίματα…»!

Σχετικά Άρθρα