Ανδρουλάκης: Σιβυλλική η στάση του για το πρόσωπο του πρωθυπουργού

 Ανδρουλάκης: Σιβυλλική η στάση του  για το πρόσωπο του πρωθυπουργού

Με δριμεία επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απαντά ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αυστηρή κριτική που δέχεται για όσα είπε για το πρόσωπο του πρωθυπουργού. ”Το βράδυ των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη νέα αλλαγή” η νέα σιβυλλική δήλωση.

Στους χρησμούς και τις σιβυλλικές δηλώσεις επιμένει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ότι αφορά τις κυβερνήσεις συνεργασίας και τη στάση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το ποσοστό που λάβει στις εκλογές του δίνει το ρόλο ρυθμιστή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δέχθηκε δριμεία κριτική για τη δήλωσή του περί πολιτικού προσώπου που θα προτείνει για πρωθυπουργό χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος θα είναι αυτός, επέστρεψε σήμερα τα βέλη σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, από τη Σπάρτη όπου απηύθυνε ομιλία.

Σε ότι αφορά το επίμαχο ζήτημα άλλη μία αινιγματική δήλωση προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο του. «Το βράδυ των επόμενων εθνικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη νέα αλλαγή, την αλλαγή της κοινωνικής αξιοπρέπειας, την αλλαγή της κοινωνικής δικαιοσύνης» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Δεν υπάρχει πρωθυπουργός άγνωστος Χ»

Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να πει όνομα προτεινόμενου πρωθυπουργού, αλλά προφανώς οι ίδιοι λόγοι δεν ισχύουν σε ότι αφορά την περιγραφή χαρακτηριστικών του προσώπου που θα δεχόταν.

«Δεν υπάρχει πρωθυπουργός άγνωστος Χ*» απάντησε ειδικότερα στα επιχειρήματα των κυβερνητικών στελεχών.
«Αν λέγαμε το όνομα ενός υποψήφιου πρωθυπουργού, τότε θα ήταν που θα περιφρονούσαμε τη λαϊκή ετυμηγορία. Όπως το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι προϊόν προγραμματικών συγκλίσεων, έτσι και τα πρόσωπα σε κρίσιμα Υπουργεία και βεβαίως του πρωθυπουργού πρέπει να εκφράζουν αυτό το πρόγραμμα» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχετικά Άρθρα