ΣΟΚ: Τρίχες και σκουπίδια σε γάλα που μοιράζεται σε μαθητές -Καταγγελία μητέρας

 ΣΟΚ: Τρίχες και σκουπίδια σε γάλα που μοιράζεται σε μαθητές -Καταγγελία μητέρας

Γάλα που μοιραζόταν στο σχολείο περιείχε τρίχες και σκουπίδια. Το παιδί που το πήρε κατά τύχη δεν το ήπιε νωρίτερα αλλά το πήγε στο σπίτι. Η μητέρα του όταν το άνοιξε διαπίστωσε ότι μαζί με το γάλα υπήρχαν στον πάτο της χάρτινης συσκευασίας και άλλα… υλικά, αγνώστου προελεύσεως.

Η μητέρα του μικρού μαθητή έκπληκτη από αυτό που αντίκρισε, και για να ενημερώσει και άλλους γονείς, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και γνωστοποίησε αυτό που ιδίοις όμμασι διαπίστωσε.

Σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει, η συσκευασία περιέχει και τρίχες, πετρούλες και γενικά μικρά σκουπιδάκια, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Ανάμεσα στα προϊόντα που μοιράζονται στους μικρούς μαθητές, εκτός από το γάλα, είναι λαχανικά και φρούτα, στο πλαίσιο πανευρωπαϊκού εθελοντικού προγράμματος.

Η εφαρμογή του προγράμματος στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης των φρούτων-λαχανικών και γάλακτος στη διατροφή των παιδιών καθώς και στην υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σχετικά Άρθρα