Αθανασίου: Η ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε – Αναφέρεται σε διαστρέβλωση των όσων είπε (vid )

 Αθανασίου: Η ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε – Αναφέρεται σε διαστρέβλωση των όσων είπε (vid )

Για διαστρέβλωσή των λεγόμενων του έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου σε νέα του ανάρτηση μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια φράση που είπε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολίασε επικριτικά την φράση τονίζοντας ότι «σε ένα κανονικό κόμμα ο Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί».

Σήμερα στο Action 24 με τους δημοσιογράφους, Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγενή, ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να διεξαχθεί μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία.

Όταν προηγουμένως η συνομιλήτρια είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως “άθλιοι” και “αθλιότητες”, εδήλωσε ότι και εκείνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμη βαρύτερες εκφράσεις, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσει. Στην συνέχεια ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα #Τέμπη. Και το ανέφερε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα.

Αυτό που γίνεται με την “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ είναι γελοίο. Είναι σαν να ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή γράφει “ούκ εστιν Θεός”. Και πράγματι το γράφει αυτό – αλλά προσθέτει “πλην Εμού”!

Ότι και να κάνετε η διαστρεβλωτική σας ικανότητα είναι θλιβερά περιορισμένη.

Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται η γυμνή αλήθεια» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτοντας και βίντεο.

Σημειώνεται, ότι η φράση που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν: «Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» την οποία είπε καλεσμένος στο Action 24 και προκαλώντας αντιδράσεις και από τους καλεσμένους.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει με σκληρή ανακοίνωση τις τοποθετήσεις του Νάσου Αθανασίου, ζητώντας ουσιαστικά τη διαγραφή, λέγοντας ότι «ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται.

Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Σχετικά Άρθρα