Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτή σύγκρουση Χαριλάου Τρικούπη με Λοβέρδο

 Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτή σύγκρουση Χαριλάου Τρικούπη με Λοβέρδο

Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε σε υψηλούς τόνους στις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σχολίασε την αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός από Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν αιχμηρά: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας στον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε στον ΣΚΑΪ: «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», υπογραμμίζοντας ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας».

Αυτό ερμηνεύτηκε από την ηγεσία του κόμματος ως μια… μπηχτή προς τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει κυβέρνηση συνεργασία με τον Κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού.

Σχετικά Άρθρα