Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Το ψηφίστε και Πρωθυπουργός θα είναι ο “άγνωστος Χ” δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση

 Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Το ψηφίστε και Πρωθυπουργός θα είναι ο “άγνωστος Χ” δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση

Το ψηφίστε και Πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος χ δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τα όσα δήλωσε σχετικά στην ΕΡΤ και τον Απόστολο Μαγγηριάδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η θέση του κ. Ανδρουλάκη του είναι θεσμικά ασεβής και πολιτικά εξωφρενική, πρόκληση στην κοινή λογική και πρόκληση στη δημοκρατική τάξη, σημείωσε ενώ σε σε άλλο σημείο είπε εκτός αν θέλει να θολώνει τα νερά και να μην πει αυτό που είναι προειλημμένη απόφαση για συμπόρευση με τον κ. Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης σκιαγράφησε στη εκπομπή «Επίλογος» το πρόσωπο που θα προτείνει ως Πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, εμμένοντας στην άρνησή του να αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Εμείς έχουμε σταθερή άποψη για αυτοδύναμες κυβερνήσεις και πιστεύουμε ότι πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αντί πολιτικής παρουσιάζει ένα ευτελές θέαμα για να δημιουργήσει σύγχυση για σοβαρά θέματα κι ότι εφαρμόζει πιστά το “εγχειρίδιο του Πολακισμού”, εργαλειοποιεί το θέμα των Τεμπών και λέει ψέματα περί ιδιωτικοποίησης του νερού.

Σχετικά Άρθρα