Μαστροπεία ανηλίκων: Αποκαλύψεις από την 14χρονη για τη φρίκη της Νέας Σμύρνης – Αναζητούν και άλλα θύματα οι αρχές

 Μαστροπεία ανηλίκων: Αποκαλύψεις από την 14χρονη για τη φρίκη της Νέας Σμύρνης – Αναζητούν και άλλα θύματα οι αρχές

Οι 3 συλληφθέντες αναμένεται αν δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών το πρωί της Παρασκευής. Ο ισχυρισμός τους ο οποίος προκαλεί οργή είναι ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεση του παιδιού. Συγκεκριμένα τα πρώτα τους λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν πως: Μας είπε ότι είναι 17 χρονών, δεν κάναμε τίποτα χωρίς τη θέλησή της.

Οι δυο από τους δράστες έχουν ανήλικα παιδιά , μικρότερης ηλικίας από την 14χρονη κάτι που φυσικά δεν σκέφτηκαν την ώρα που ασελγούσαν στο σώμα και την ψυχή του παιδιού.

  • Ο φερόμενος ως μαστροπός με τα αρχικά Τ.Χ είναι 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με τα όσα έχει ισχυριστεί, δεν ασέλγησε ποτέ στο παιδί αλλά τραβούσε βίντεο κατά τη διάρκεια της πράξης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
  • Ο δεύτερος κατηγορούμενος με τα αρχικά Δ.Κ είναι 25 ετών κι εκείνος πατέρας 2 παιδιών, ντελίβερι στο επάγγελμα. Ο κατηγορούμενος είπε στις αρχές πως ήταν παρών στο ραντεβού που θα έδιναν με το κορίτσι οι άλλοι 2 στο μετρό της Αγίας Μαρίνας και πως δεν είχε ιδία περί τίνος πρόκειται απλά προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τους φίλους του από την Ελευσίνα στην Αθήνα και πάλι πίσω.
  • Ο τρίτος κατηγορούμενος με τα αρχικά Ε.Σ είναι 24 ετών και πρόκειται για πρώην τρόφιμο της “Κιβωτού του Κόσμου” ο οποίος μάλιστα δήλωνε θύμα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις κάτι που μετά πήρε πίσω. Υποστήριξε ότι κατέγραφε με το κινητό του τον εφιάλτη της ανήλικης όμως δεν συμμετείχε. Ο συγκεκριμένος άνδρας παρέδωσε στις αρχές 7 βίντεο και μια φωτογραφία η οποία δείχνει τα μηνύματα που αντάλλασσε το με τον φερόμενο μαστροπό.

Σε αυτά τα μηνύματα ο 29χρονος λέει στον 24χρονο:

  • “Pame gia douleia…”
  • “Na milhsoyme sthn Antzi…”
  • “Gia vizita …”

Ο “Ρουσλάν”, ο τέταρτος κατηγορούμενος ο οποίος παραμένει ασύλληπτος φέρεται να είναι ο βασικός δράστης , αυτός που ασέλγησε στο παιδί το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Το παιδί προέρχεται από ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον. Βρέθηκε στο ίδρυμα μετά από εισαγγελική εντολή όπως και η αδερφή της.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr η ανήλικη κατ΄ά την κατάθεσή της φέρεται να είπε πως:

«Μάλλον το κάνανε και με άλλες αυτό που κάνανε μαζί μου». Οι αρχές πλέον είναι σε αναζήτηση και άλλων θυμάτων κάτι που φυσικά δεν απέκλειαν και από την αρχή της αποκάλυψης της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα