Ηλιούπολη: Ξεσπά πατέρας για τον βιαστή-προπονητή – “Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω”

 Ηλιούπολη: Ξεσπά πατέρας για τον βιαστή-προπονητή – “Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω”

«Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω» ξεσπά πατέρας αθλητή μιλώντας για την ειδεχθή υπόθεση του προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη., ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριές του.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Γιώργος ανέφερε πως δεν τον εκπλήσσουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του προπονητή. Ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο προπονητή, επειδή ο κατηγορούμενος, όπως λέει, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει.

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ήταν αναμενόμενο. Όταν οι γονείς δεν προσέχουν τα παιδιά τους ή τα αφήνουν ανεξέλεγκτα, τα αποτελέσματα είναι αυτά» υποστήριξε.

«Όποιο κορίτσι έκανε καλά την άσκηση ή την επίδειξη τα ακουμπούσε» περιγράφει και ξεσπά: «Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω».

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους» κατέληξε ο πατέρας του αθλητή.