Εξαφάνιση μητέρας και παιδιού στη Χαλκιδική: Βαρύ κατηγορώ από τον πεθερό – “Έπαιζε θέατρο στον γιο μου”

 Εξαφάνιση μητέρας και παιδιού στη Χαλκιδική: Βαρύ κατηγορώ από τον πεθερό – “Έπαιζε θέατρο στον γιο μου”

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής για την εξαφάνιση μίας 26χρονης μαζί με το 3χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού ήταν αυτός που μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης στη Χαλκιδική, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού:

xalkidiki__1_
xalkidiki__2_
xalkidiki__3_

«Του έπαιζε θέατρο του γιου μου»

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στο MEGA αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι το χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική…πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου» είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό.