Βιασμός 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την εξέδιδε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου

 Βιασμός 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την εξέδιδε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου

Εξέλιξη σοκ είχαμε στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της ανήλικης είναι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως μεταφέρει το iefimerida.gr, ο 24χρονος είχε και προφίλ στο Facebook με ψευδώνυμο Στέφανος Γουναράς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός).

Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Ο 24χρονος Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Η κατάθεση της 14χρονης

Για περίπου 3 ώρες κατέθετε χθες (21/3) σε ειδικό χώρο παρουσία παιδοψυχολόγου και αστυνομικού η 14χρονη που φιλοξενούταν σε δομή στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αποκαλύφθηκε από τα όσα κατέθεσε το κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 50 φορές! Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές να «ψάρευαν» ευάλωτα, ανήλικα κορίτσια από δομές της Αττικής.

  • Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές προκύπτει ότι οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ η Αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να βίασε την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα.

Σχετικά Άρθρα