Οπαδικό επεισόδιο με μαχαιρώματα και έναν τραυματία στο Εφετείο – Μαρτυρίες που σοκάρουν (vids)

 Οπαδικό επεισόδιο με μαχαιρώματα και έναν τραυματία στο Εφετείο – Μαρτυρίες που σοκάρουν (vids)

Χαμός στο Εφετείο Αθηνών. Επίθεση με μαχαίρι μετά από συμπλοκή. Ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε δύο άτομα, τους χτύπησε και μαχαίρωσε τον έναν. Σοκάρουν οι περιγραφές για το οπαδικό επεισόδιο που έγινε σήμερα το πρωί έξω από το Εφετείο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου από μαχαίρι, όπως θα δείτε και από τα βίντεο του newsbomb.gr.

Πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικό υπόβαθρο καθώς είναι σε εξέλιξη δίκη που αφορά οργανωμένους οπαδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής τους, έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο που συμμετείχαν και σε αυτό βρέθηκαν κοντάρια και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

«Ήρθε εδώ να του δέσουμε το τραύμα που είχε. Κάλεσε το μαγαζί το ΕΚΑΒ, ήρθε ο δικηγόρος του – πιθανολογώ ότι ήταν ο δικηγόρος – και είπε να τον πάει εκείνος στο νοσοκομείο. Του είπαμε να του δώσουμε πρώτες βοήθειες, κοντά είναι όλα τα νοσοκομεία δεν ξέρω τι έγινε. Τα ΜΑΤ έριξαν τρεις κροτίδες και διαλύθηκε ο όχλος. Θεωρώ ότι ήταν σωστό, γιατί αν δεν διαλυόταν ο όχλος, δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος θα ζούσε. Η Αστυνομία επενέβη για να διαλύσει τον όχλο, όχι για να συλλάβει κάποιον», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

«Φορούσαν κουκούλες, μαύρα φούτερ και όλα τα υπόλοιπα. Δεν είδαμε τίποτα, γιατί ήμασταν τρία τραπέζια που καθόμασταν μπροστά. Κάποιος από αυτούς όμως, ίσως και άλλοι περισσότεροι, είχαν κάποιο μαχαίρι», πρόσθεσε.

«Δεν υπήρχαν κουβέντες, υπήρχε ανελέητο ξύλο. Έτρεχε, φώναζε βοήθεια να ξεφύγει μέχρι που έγινε το μαχαίρωμα και μετά τις κροτίδες των ΜΑΤ διαλύθηκε ο όχλος, σκορπίσανε και ο άνθρωπος έφτασε εδώ σαν σε λιποθυμικό επεισόδιο», συμπλήρωσε.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον τραυματισμένο νεαρό στην αιματηρή εμπλοκή στο Εφετείο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός ήταν μαζί με τον πατέρα του και όταν πήγαν να ελέγξουν στο πινάκιο τη σειρά της εκδίκασης, τότε οπαδοί αντίπαλης ομάδας τον εντόπισαν και τον στοχοποίησαν.

Στην ανάρτηση αναφέρεται:

Τελικά οι Πυροβολισμοί δεν ήταν πυροβολισμοί αλλά κρότου λάμψης ή χημικά μπροστά στο Εφετείο. Τραυματισμένο στο πόδι ένα νέο παιδί… Μέχρι δε να σιγουρευτώ πώς δεν είναι και γνωστό μου το παιδί η ψυχή μου πήγε και ήρθε είκοσι φορές στην Κούλουρη. Το δελτίο Τύπου λέει ότι έγινε συμπλοκή μεταξύ οπαδών που δικαζονταν και μία ομάδα τριάντα ατόμων μαχαίρωσε το παιδί στο πόδι. Αυτό που άκουσα εγώ για πυροβολισμούς ήταν χημικά που έριξαν προς την ομάδα των 30 . Ξέρω μόνο πως η ζωή μας κατήντησε εξαιρετικά φθηνή και ο νοών νοείτω…

Σχετικά Άρθρα