Καβγάς Γεωργιάδη- Φίλη: “Και ο Τσίπρας είχε μιλήσει για θυσία”- “Ντροπή σου, κάνεις θέατρο”- Οι διάλογοι (vid)

 Καβγάς Γεωργιάδη- Φίλη: “Και ο Τσίπρας είχε μιλήσει για θυσία”- “Ντροπή σου, κάνεις θέατρο”- Οι διάλογοι (vid)

Η ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου σχετικά με την αναφορά του πρωθυπουργού σε “θυσία” από το Μαρούσι, προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη, σήμερα στην εκπομπή του Ant1 “Καλημέρα Ελλάδα”. Ιδιαίτερα όταν οι δημοσιογράφοι του πάνελ του υπενθύμισαν και την δική του αναφορά σε “ευκαιρία” για την τραγωδία των Τεμπών, ο υπουργός Ανάπτυξης έβγαλε από τον φάκελο που είχε μαζί του παλαιότερες αναφορές του Αλέξη Τσίπρα, όταν είχε μιλήσει για την “θυσία” του Παύλου Φύσσα και του πρώην υπουργού Ανδρέα Ξανθού που είχε πει πως το Μάτι ήταν “ευκαιρία αναστοχασμού”.

Η απάντηση Γεωργιάδη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Φίλη και εκτυλίχθηκε σφοδρή σύγκρουση σε πολύ υψηλούς τόνους.

Οι διάλογοι

Γεωργιάδης: Πιστεύω πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται πλέον μόνον για τη μικροκομματική εκμετάλλευση αυτής της φοβερής τραγωδίας. Και παίρνω ως παράδειγμα αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο. Μιλάει ο Μητσοτάκης στο Μαρούσι, βγάζουν ανακοίνωση ότι μίλησε για τη θυσία στα Τέμπη που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο κράτος και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε απαράδεκτο, πώς το είπε αυτό ο Μητσοτάκης, δεν ντρέπεται κ.λπ.

Μπορεί να έρθει η κάμερα να δείξω κάτι; Την ευκαιρία αναστοχασμού τη βλέπετε; Βγήκε ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ξανθό που έβλεπε το Μάτι ως ευκαιρία;

Φίλης: Απολογείσαι συνέχεια και σπεκουλάρεις.

Γεωργιάδης: Δεν είστε δικαστήριο για να κάνετε ενόχους εσείς. Πάμε, τώρα, Τσίπρας, ακούστε τι είχε πει ο Τσίπρας.

Φίλης: Τον αφήνετε και μιλάει και διασύρει… αυτό κάνει τόση ώρα. Δεν ντρέπεται τόση ώρα; Δεν ντρέπεται;

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας έχει πει πενήντα φορές για τη θυσία του Παύλου Φύσσα που έσωσε τη χώρα από τη Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση για τον Τσίπρα που είπε αυτές τις λέξεις; Ακούστε τώρα γιατί σας το λέω. Γιατί είναι ψεύτες και υποκριτές. Άμα λέει ο Ξανθός “ευκαιρία” είναι καλό, άμα το λέει ο Γεωργιάδης είναι λάθος.

Φίλης: Ντροπή σου! Ντροπή σου!

Γεωργιάδης: Εσύ θα απολογηθείς, όχι εγώ. Εσύ θα απολογηθείς για όλα αυτά που έχεις κάνει στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα