Η ΝΔ και η Ομάδα Αλήθειας στοχοποιούν τον πρώην σταθμάρχη της Λάρισας που αποκάλυψε πρώτος ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση

 Η ΝΔ και η Ομάδα Αλήθειας στοχοποιούν τον πρώην σταθμάρχη της Λάρισας που αποκάλυψε πρώτος ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση

Ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, εκτέθηκε από τον σταθμάρχη Λάρισας, ο οποίος διέψευσε on camera ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση ενώ η ΝΔ και η «Ομάδα Αλήθειας» στοχοποίησαν τον επί χρόνια πρώην σταθμάρχη της Λάρισας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε ότι δεν λειτουργεί το «κέντρο τηλεδιοίκησης».

Η ΝΔ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση, κατηγορώντας τον για fake news και τον αποκάλεσε «προ πολλού συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ» και «κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», κάνοντας copy paste την ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας».

Η  ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο. Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την από 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ) και 12 χρόνια πριν παραδοθεί το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη. Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ. Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο».

Σχετικά Άρθρα