Μουτάφη: “Απείλησαν να με κλειδώσουν σε εκκλησία μαζί με το σκυλί μου”

 Μουτάφη: “Απείλησαν να με κλειδώσουν σε εκκλησία μαζί με το σκυλί μου”

Σε μια καταγγελία προέβη πριν από λίγη ώρα η γνωστή ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη για την αντιμετώπιση που είχε από τους υπεύθυνους εκκλησίας, όταν μπήκε στο προαύλιο για να κάνει βόλτα με τον σκύλο της.

Η ηθοποιός περιέγραψε την περιπέτειά της σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως αναφέρει στο βίντεο το σκυλάκι ήταν κανονικά δεμένο με το λουράκι του, ενώ της είπαν πως απαγορεύεται να βρίσκεται εκεί γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος.

Όσα καταγγέλλει η Ελισάβετ Μουτάφη:

«Μόλις γύρισα σπίτι. Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας. Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών είναι μια εκκλησία, Καθολικών (;), δεν ξέρω τι. Έχει ένα προαύλιο και ένα πάρκο, μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα εννοώντας μια βόλτα να κάνω. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας, είναι ιδιωτικός χώρος. Απέξω βέβαια έχει κάτι ταμπέλες που λένε «είδη ευλάβειας».

Μάλλον πουλάνε είδη ευλάβειας. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Και αφού είπα ότι δεν μπορεί – εντάξει δεν είμαι και ειδικός – φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Με εκβίασαν, με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα».

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τη συνάδελφό της, Εβελίνα Παπούλια, η οποία σχολίασε: «Ευτυχώς που τα αδέσποτα ξέρουν να διαβάζουν και δεν μπαίνουν γιατί θα τα κλείδωναν και αυτά ? ! Δεν πάει καλά ο κόσμος! Μη δίνεις σημασία! Δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με το παράλογο και την ανοησία ! Έτσι και αλλιώς δεν θα είχαμε αυτή τη χώρα αν δεν επικρατούσαν αυτού του είδους τα περιστατικά!! Απλά γέλα γιατί όσο το παίρνεις σοβαρά χαλάς τη διάθεση σου ❤️!»

Σχετικά Άρθρα