“Μαρία Τσάλλα”: Ο ρόλος του δικηγόρου που την βοήθησε στην Ελλάδα – Πέθανε ξαφνικά στα 45 του

 “Μαρία Τσάλλα”: Ο ρόλος του δικηγόρου που την βοήθησε στην Ελλάδα – Πέθανε ξαφνικά στα 45 του

Σύμφωνα με αποκάλυψη του MEGA, ο δικηγόρος, περίπου 40 ετών, ήταν εκείνος που υποδέχθηκε την κατάσκοπο “Μαρία Τσάλλα” και δέχτηκε να τη βοηθήσει με την ελληνοποίηση της. Ακόμα μετά την ελληνοποίηση της, λειτουργούσε σαν φορολογικός της εκπρόσωπος. Ο ίδιος άνθρωπος, φέρεται να της παρείχε νομική αρωγή στις ενέργειές της για να εγγραφεί στο Δημοτολόγιο.

Ο δικηγόρος είχε το γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους, ήταν και ο ίδιος ρωσικής καταγωγής, ενώ βοηθούσε κατά κανόνα, Ρώσους πολίτες που βρίσκονταν στην Ελλάδα. Ανήκε άλλωστε και ο ίδιος σε έναν ελληνορωσικό σύνδεσμο φιλίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η επιγραφή στο δικηγορικό του γραφείο ήταν στα ρώσικα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν από περίπου δύο χρόνια και ενώ ο ίδιος δεν ήταν πάνω από 45 χρονών, πέθανε ξαφνικά. Παράλληλα από τις έρευνες, φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία της μητέρας της Ιρίνα Σμίρεβα ή αλλιώς “Μαρία Τσάλλα“. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει γεννηθεί το 1969 και έχει αποβιώσει το 2013, ενώ φέρεται ακόμα να είχε ποινικές εμπλοκές και να είχε φυλακιστεί.

Σχετικά Άρθρα