Λάρισα: Ηλικιωμένος έσερνε και χτυπούσε παιδί στο πεζοδρόμιο

 Λάρισα: Ηλικιωμένος έσερνε και χτυπούσε παιδί στο πεζοδρόμιο

Οργή στην τοπική κοινότητα της Λάρισας έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που έφτασε στο φως της δημοσιότητας, όπου ένας ηλικιωμένος κακοποιούσε το εγγόνι του μπροστά στα μάτια περιαστικών.

Ο ηλικιωμένος χτυπούσε το παιδί και το έσερνε στο πεζοδρόμιο, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα επί της οδού Κύπρου στη διασταύρωση με την Παναγούλη στις 2.30 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής (19/3).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρά τις παραινέσεις των περαστικών να σταματήσει, ο ηλικιωμένος συνέχισε να συμπεριφέρεται με βάναυσο τρόπο στο παιδί, ωστόσο, εκείνη την ώρα αστυνομικοί που επέβαιναν σε διερχόμενο περιπολικό αντιλήφθηκαν το συμβάν και σταμάτησαν στο σημείο. Ο ένας αστυνομικός ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού, με τους τρεις να επιβιβάζονται σε περιπολικό. Τραγική λεπτομέρεια, η μαρτυρία των ανθρώπων που σοκαρισμένοι παρακολούθησαν το περιστατικό, πως το μικρό παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας…