Άγρια κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη: “Ο ”πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα”- “Κατήφορος τοξικότητας, επιδιώκουν αποπροσανατολισμό”

 Άγρια κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη: “Ο ”πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα”- “Κατήφορος τοξικότητας, επιδιώκουν αποπροσανατολισμό”

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, », αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Η ομόφωνη απόφαση της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε γύρο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενδεικτικό του “άγριου” προεκλογικού κλίματος που αναπτύσσεται τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ακόμα δε και για ένα εσωκομματικό ζήτημα.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προσθέτει το κυβερνών κόμμα .

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η Ν.Δ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις εσωτερικές του διεργασίες, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη.

Είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της.

57 νεκροί, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία, απαιτούν την αλήθεια.

Γι’ αυτή θα αγωνιστούμε.

Σχετικά Άρθρα