Χαιρετάκης: Με επιστολή του, αποσύρει την υποψηφιότητά του στα Χανιά

 Χαιρετάκης: Με επιστολή του, αποσύρει την υποψηφιότητά του στα Χανιά

mde

Ο Μιχάλης Χαιρετάκης, για τον οποίο αντιτάχθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, με μια επιστολή ενημέρωσε την αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια της παράταξης ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Μετά την αναδίπλωση του Παύλου Πολάκη και την επιστολή με την οποία απολογήθηκε, επί της ουσίας, στον Αλέξη Τσίπρα και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώθηκε και η άρση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Χαιρετάκη.

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που θα ήταν υποψήφιος στα Χανιά, γνωστοποίησε πως δεν θα κατέλθει στον εκλογικό στίβο, με μια επιστολή στην οποία δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του.

Η επιστολή του Μιχάλη Χαιρετάκη

«Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Στεφ.Χαιρετάκης

Πρόεδρος Ελαιουργών Ν.Χανίων

Μέλος ΔΣ ΕΒΕΧανίων

Μέλος Ν.Ε. Ν.Χανίων»

Σχετικά Άρθρα