Το τελευταίο “αντίο” στον Μίμη Παπαϊωάννου – Μανωλάς: “Δεν ήταν ΑΕΚ, είναι η ΑΕΚ”

 Το τελευταίο “αντίο” στον Μίμη Παπαϊωάννου – Μανωλάς: “Δεν ήταν ΑΕΚ, είναι η ΑΕΚ”

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετούν σήμερα τον θρυλικό ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Μίμη Παπαϊωάννου. 

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο λαϊκό προσκύνημα της σορού που πραγματοποιήθηκε από το πρωί της Παρασκευής, με την εξόδιο ακολουθία να διεξάγεται στις 14:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο της OPAP Arena.

Εκεί βρέθηκαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας στο πλευρό του πολλά μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, αλλά και εμβληματικών μορφών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην τελετή βρέθηκαν από πλευράς της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Γιώργος Κοσμάς και Αλέξης Αλεξίου, ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες και ο εκτελεστικός διευθυντής, Παναγιώτης Κόνε.

Ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάκης Νικολάου ήταν λίγες από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ που δίνουν το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Κώστας Νεστορίδης, ο αγωνιστικός διόσκουρος του Μίμη Παπαϊωάννου, μπήκε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και λύγισε πάνω από το φέρετρο του «αδερφού» του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 93α γενέθλια του ίδιου.

Ο Στέλιος Μανωλάς βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα για τον θρυλικό Μίμη Παπαϊωάννου και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη “σημαία” της ΑΕΚ.

“Σήμερα πενθεί όλη η ΑΕΚ. Πενθεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ είχα την τύχη να μεγαλώσω δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να πάρω τις αρχές και τις αξίες της ΑΕΚ. Ο Μίμης Παπαϊωάννου δεν ήταν ΑΕΚ, είναι η ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα