Τέμπη: “Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε π@@@@ στο Facebook” – Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας

 Τέμπη: “Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε π@@@@ στο Facebook” – Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας

Η 28χρονη φοιτήτρια Ελπίδα Χούπα έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στα Τέμπη και ο πατέρας της είχε χαρακτηρίσει ως “βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή” τις παροχές και τα μέτρα της κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων. Οι δηλώσεις του αυτές είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

“Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη” είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λόγια του, ο Χρ. Χούπας, ο πατέρας της 28χρονης φοιτήτριας Ελπίδας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για το πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένεια του την απώλεια, λέγοντας πως δεν τον απασχολεί καθόλου τι σχολιάζει ο καθένας στα social media.

“Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου”, είχε αναφέρει αρχικά στον ΑΝΤ1, εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του, ο κ. Χούπας είπε: “Δεν με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π….. στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου”.

Πηγή: thetoc.gr