Σπίρτζης για “Μαρία Τσάλλα”: Η ΕΥΠ πανηγυρίζει αλλά δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κατάσκοπος;

 Σπίρτζης για “Μαρία Τσάλλα”: Η ΕΥΠ πανηγυρίζει αλλά δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κατάσκοπος;

Με μια ανακοίνωση σε ιδιαίτερα αυστηρό και σκληρό τόνο, ο Χρήστος Σπίρτζης, ζητάει απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και την ΕΥΠ για την κατάσκοπο που αποκαλύφθηκε ότι δρούσε στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει: «Kύριε Μητσοτάκη, άμεσα εποπτεύοντα την ΕΥΠ σύμφωνα με τον δικό σας νόμο, μπορείτε να μας απαντήσετε:

Η ΕΥΠ με διθυραμβική ανακοίνωση πανηγυρίζει για την μεγάλη επιτυχία της αποκάλυψη της κατασκόπου «Μαρίας Τ» και την ίδια στιγμή δεν γνωρίζει που είναι η κατάσκοπος;

Ποιες ευθύνες έχετε που ως άλλος Χριστοφοράκος διέφυγε στο εξωτερικό;

Είναι δυνατό να επιχαίρετε που η κατάσκοπος διέφυγε;

Ποιοι χειρίζονταν την υπόθεση και δεν «μπόρεσαν» να ελέγξουν τον «στόχο»;

Πόσο χρονικό διάστημα η ΕΥΠ ασχολείται με την υπόθεση αυτή;

Γιατί δεν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία;

Από την στιγμή που επαρακολουθείτο ως “στόχος” γιατί δεν ακυρώθηκε το διαβατήριο, η ταυτότητα και δεν έγινε άρση της ιθαγένειας της με αποτέλεσμα μέχρι χτες να μπορούσε ανενόχλητη να ταξιδεύει στις χώρες Σέγκεν;».

Κύριε Μητσοτάκη, άμεσα εποπτεύοντα την ΕΥΠ, σας προτείνουμε να πανηγυρίσετε και για την μεγάλη επιτυχία των παρακολουθήσεων σας που αφορούσαν Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Κύριε Μητσοτάκη άμεσα εποπτεύοντα την ΕΥΠ, η πρακτική σας «κάθε φιάσκο και μια νέα επιτυχία του επιτελικού σας κράτους» και «για κάθε αποτυχία δεν γνωρίζατε» έχει λάβει τέλος».