Μιλένα Αποστολάκη: Η Ρωσίδα κατάσκοπος έμενε στην πολυκατοικία μου

 Μιλένα Αποστολάκη: Η Ρωσίδα κατάσκοπος έμενε στην πολυκατοικία μου

Στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα» έμενε η πρώην υπουργός και νυν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι αυτό που της έκανε εντύπωση στη μυστηριώδη γυναίκα ήταν το κατάστημα με προϊόντα ραπτικής που διατηρούσε δίπλα στο σπίτι της: «Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγγλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό».

«Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδά του» συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό, έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε», πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε η κυρία Αποστολάκη, η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο και εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα”, που ήταν άψογη».

Άλλα σύμφωνα με όσα είπε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στην κυρία Αποστολάκη που είχε συνομιλία μαζί της, «τα ελληνικά της δεν ήταν καθόλου φτωχά, ήταν σωστά δομημένα, αλλά καταλάβαινες ότι είχε μια προφορά».

Επρόκειτο για μια κοπέλα η οποία δεν κινούσε καμία υποψία, όπως άλλωστε ανέφεραν και κάτοικοι της περιοχής, είπε η κυρία Αποστολάκη. «Και ο σωματότυπός της και οτιδήποτε παρέπεμπε σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου έκανε καμία εντύπωση».

Ερωτηθείσα για την αντίδραση των υπόλοιπων ιδιοκτητών της πολυκατοικίας στο Παγκράτι, απάντησε πως «από όσους έχω δει όλοι έχουν σαστίσει. “Έπεσα από τα σύννεφα” το ίδιο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας».