Επίθεση στον Βαρουφάκη: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος

 Επίθεση στον Βαρουφάκη: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το enikos.gr.

Ο 19χρονος είχε συλληφθεί την Τετάρτη ως ένας από τους επτά που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Βαρουφάκης κατέθεσε στην 1η ανακρίτρια Ανηλίκων για την επίθεση σε βάρος του σε εστιατόριο των Εξαρχείων.

Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 δεν δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δεν αναγνώρισε κανέναν από τους δυο συλληφθέντες ως δράστες της επίθεσης. Όπως είπε, στη δήλωσή του, είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών.

Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό, την αποπομπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου καθώς όπως είπε , έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, πριν καταθέσει στην Αστυνομία ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος που προσήχθη χθες για τα επεισόδια του Συντάγματος και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ανήκει στην ομάδα των Εξαρχείων, με εντολή της ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος, έως ότου η δικαστική λειτουργός αποφασίσει αν θα ζητήσει την άσκηση δίωξης σε βάρος του και τον καλέσει σε απολογία.

Σχετικά Άρθρα